Tens algun dubte?

Et podem atendre al (+34) 972 31 75 11

Si ho prefereixes pots enviar-nos els teus dubtes o comentaris amb el següent formulari

Amb la finalitat de donar compliment al Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació:

El responsable del tractament de les seves dades és International King’s Camping, S.A, amb CIF: A17064726 i domicili a Palamós (Girona), Mas Agustí, s/n – CP 17230. L’informem que tractarem les seves dades amb la finalitat de poder prestar-li els serveis d’hostaleria contractats i de remetre-li informació sobre promocions i ofertes dels nostres serveis que li puguin interessar. Conservarem les seves dades mentre vostè no ens en sol·liciti la seva supressió

Així mateix, l’informem que les seves dades podran ser comunicades a empreses subcontractades per International King’s Camping, S.A per a la prestació de serveis de gestió administrativa, comptable o fiscal, així com a les Forces i Cossos de Seguretat, en compliment de l’article 45.1 del Conveni de Schengen.

Li recordem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar-ne la rectificació d’aquelles que siguin  inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan finalitzi la seva instància al nostre càmping. Vostè també pot oposar-se o sol·licitar-nos la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de drets i/o reclamacions.