Costa Brava

La Costa Brava s’estén des de la frontera amb França fins a 70 km al nord de Barcelona. Es compon de 200 quilòmetres de litoral català ple de penya-segats, de petites i pintoresques cales amagades i de platges d’ensomni.

Des del càmping, seguint el Camí de Ronda GR92 descobrireu i podreu gaudir de racons únics e inoblidables, indrets d’una bellesa natural inigualable i podreu fer ruta per petits pobles de tradició emblemàtica pesquera, podent gaudir de la gastronomia i les tradicions, fruit de la cultura mediterrània.

Palamós és un preciós i entranyable poble, amb un ambient tranquil i familiar de llarga tradició al cor de la costa catalana, conegut internacionalment per la seva activitat pesquera i les seves gambes vermelles amb denominació d’origen.

A més del port pesquer, el port marí i el passeig marítim on podreu gaudir d’un ambient tranquil i acollidor per a la vostra família, gaudiràs d’un entorn paisatgístic i natural inigualable, assortit de petites cales plenes de pau i de racons inoblidables.