Turisme

Aprofiteu l’ocasió per combinar la vostra estada amb visites culturals i turístiques

Jardí Botànic Cap Roig

13,4km

Hi trobareu prop de 1.000 espècies botàniques procedents d’arreu del món en un entorn d’ensomni.

Platja d’Aro

13 km

Per una tarda de compres i “tapeo” o una nit de festa amb molt d’ambient a tan sols 15 minuts del Camping King’s.

Pals

15 km

Pals és un dels pobles més admirats i pintorescs del Baix Empordà. El seu conjunt medieval està perfectament conservat i cuidat. Una visita imprescindible durant la vostra estada a la Costa Brava.

Peratallada

21 km

Un preciós conjunt històric-artístic d’arquitectura medieval. Un dels més importants i més ben conservats de Catalunya.

Poblat Ibèric d’Ullastret

22 km

El major jaciment iber descobert a Catalunya. Constitueix una de les seus del Museu d’Arqueologia de Catalunya. Es troba en molt bon estat de conservació.

Casa-Museu Castell Gala Dalí (Púbol)

27km

És el regal de Dalí a Gala, la seva esposa i musa. Està ple d’originals detalls decoratius i permet descobrir el talent creatiu de l’artista.

Illes Medes

31 km

Es tracta d’un arxipèlag compost de set petites illes. Forma una de les reserves de flora i fauna marines més importants de la Costa Brava.

Les ruïnes d’Empúries

35 km

És un jaciment arqueològic qualificat per la UNESCO com un dels més bonics del món. Es poden visitar la ciutat grega, la ciutat romana i el Museu d’Arqueologia.

Girona

47 km

Entre els seus monuments destaca la Catedral dedicada a Santa Maria, l’antic barri jueu, les colorides cases de l’Onyar i els banys àrabs. Visitar el barri vell de Girona és imprescindible!

El llac de Banyoles

55 km

És el llac natural més gran de Catalunya. Es considera un espai únic pel seu gran valor geològic, ecològic, paisatgístic i cultural.

Besalú 

67,4 km

El nucli antic de Besalú és una obra declarada bé cultural d’interès nacional. És famós pel Pont Medieval, el Call i el Mikvé.

Museu Dalí de Figueres

61 km

El Teatre-Museu Dalí és un museu dedicat completament al pintor Salvador Dalí. És l’objecte surrealista més gran del món, mostra l’art dalinià en tota la seva rotunditat. El recorregut suposa una experiència inoblidable.

Sant Pere de Rodes

81 km

El Monestir de Sant Pere de Rodes es troba en un dels cims de l’Alt Empordà. És un dels exemples més complexes de l’arquitectura romànica catalana. Des del monestir es pot gaudir d’unes vistes espectaculars del Cap de Creus.

Barcelona

115 km

La capital cosmopolita de Catalunya, és coneguda pel seu art i arquitectura. L’espectacular església de la Sagrada Família i altres monuments únics la converteixen en un dels llocs turístics i culturals més coneguts del món.

Monestir de Montserrat

147 km

Santa Maria de Montserrat és un conjunt benedictí situat a la muntanya de Montserrat, a una altitud de 720 m sobre el nivell del mar. És un símbol per a Catalunya, un punt de pelegrinatge per a creients i de visita obligada per als turistes.